Meer Personen

Of het nu gaat om een personal touch voor je website, of om de aandacht van recruiters op Linked-in te trekken – wij zorgen er voor dat je portret doet wat deze moet doen, opvallen.

Meer personen?

Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Meer personen betekent korting.
De prijs is opgebouwd uit een setup-fee en de kosten voor de foto zelf. Kom je dus met z’n tweeën voor een portretfoto, dan hoeft maar één persoon die setup-fee te betalen.

Hele personeel op de foto

Het hele personeelsbestand op de foto zetten kan qua planning erg lastig zijn. Door de shootdag te spreiden over twee momenten vergroten we de kans dat iedereen kan. Ook groepsfoto’s zijn op deze manier te regelen – met de juiste voorbereiding ‘Photoshoppen’ we de ontbrekende personen er gewoon in.

In de studio of op locatie

Je bent van harte welkom in onze professionele fotostudio te Haarlem, maar voor de grote(re) organisaties is het vaak handiger om langs te komen op locatie. Dat doen we dan ook graag en nemen dan onze goed uitgeruste mobiele studio mee.

Wil je niet alleen de mensen, maar ook je bedrijf zelf op de foto? Uiteraard doen we dat ook. Kijk hiervoor bij ‘Bedrijfsreportage‘, of bij ‘Eigen Beeldbank‘.

Voor locaties in en om Haarlem (straal van 20km) doen we dit gratis, daarna rekenen we een kilometer vergoeding.

Up to date

Binnen een grote(re) organisatie is er redelijk wat verloop aan personeel. Om er voor te zorgen dat het fotobestand up to date blijft, controleren we ieder kwartaal of er nieuwe mensen bij gekomen zijn en komen dan langs om deze mensen vast te leggen in dezelfde (huis)stijl.
Daarnaast is het uiteraard mogelijk om los langs te komen bij ons in de studio.

Twijfel niet langer en zet de stap!

Investering

Het maken van een goede portretfoto is een investering – in je bedrijf of in jezelf – die zichzelf dubbel en dwars uitbetaald. Eerste indrukken zijn hardnekkig. Zélfs wanneer je verschijning niet klopt met het plaatje dat men het eerst van je ziet, dan zullen de hersenen nog steeds hun best doen om dat eerste plaatje in je te zien. Een goede eerste indruk zorgt onomstotelijk voor meer omzet, meer kansen op die baan.

Visagie en Styling

Met een kleine extra investering zorg je er voor dat je er nóg beter uit komt te zien. Onze visagistes en stylisten zien nét die puntjes die je zelf over het hoofd gezien hebt, of geven je net dát advies waardoor je foto er echt uit springt. Ook voor heren.

In de Studio of op locatie

Je bent van harte welkom in onze professionele fotostudio te Haarlem, maar wanneer je bijvoorbeeld krap in de tijd zit komen we met alle liefde bij je langs op locatie. Dat laatste biedt uiteraard ook mogelijkheden om wat meer van jouw omgeving te laten zien.

Voor locaties in en om Haarlem (straal van 20km) doen we dit gratis, daarna rekenen we een kilometer vergoeding.

Twijfel niet langer en zet de stap!

Portretdag

Je bent natuurlijk van harte welkom voor een losse sessie, maar wanneer je kunt wachten tot we een Portretdag hebben, dan ben je nog voordelig uit ook. Op zo’n dag nemen we een uur de tijd voor je en ga je naar huis met minimaal één top foto.
Kijk onder aan deze pagina voor de eerstvolgende Portretdag.

Nét even anders?

Wil je net even iets anders dan anders? We’ve got you covered 🙂
Samen zetten we je ideeën om tot schetsen, regelen de eventuele props en visagie en werken het geheel uit tot de meest opvallende beelden.

Twijfel niet langer en zet de stap!

Portretdag

Op z’n voordeligst op de foto! € 42,50 ex. btw per nabewerkt exemplaar.
De eerstvolgende portretdag is op 23 juni 2021

Hoe gaan wij te werk?

  • 1. Briefing

    Vooraf nemen we alle wensen op en koppelen we eventuele adviezen terug.

  • 2. Shoot!

    We komen op locatie of jullie bij ons in de studio – en gaan aan de slag!

  • 3. Keuzes, keuzes

    We maken een eerste ruwe selectie en zetten de beelden in een online gallery – waaruit je op je gemak een selectie kunt maken.

  • 4. Nabewerking

    We gaan hard aan de slag met de vooraf overeengekomen nabewerkingen. Meestal (tenzij anders afgesproken) kunnen we dit dezelfde week nog afronden.

  • 5. Levering

    Aanlevering gebeurd in een online gallery van waaruit en wanneer je maar wilt je de beelden in de voor jou benodigde afmetingen kunt downloaden. Klaar voor gebruik!

  • 6. Going Social

    Bereid je alvast maar voor op de vele positieve reacties! 🙂
    Heb je voor een social media – pakket gekozen, dan maken we in samenspraak met jou de planning voor de social-media agenda.

Ontvang tips voor het creëren van impact met behulp van beeld en blijf op de hoogte van aanbiedingen.